Belægning af indkørsel

Ny indkørsel – der er langtidsholdbar

Vil du gerne have lavet en ny indkørsel, som du kan få glæde af mange år fremover?

Hos Kjellerup En3prenøren ApS er vi eksperter i alle former for belægningsarbejde og flisebelægning. Det gælder både, når det kommer til lægning af indkørsel og andre udendørs projekter, du gerne vil have professionel hjælp til.

Vi kører dagligt ud fra vores base i Kjellerup til byer såsom Skanderborg og Silkeborg for at hjælpe private og erhvervskunder med forskellige former for lægning af fliser.

Din ekspert i belægning af indkørsel

Når du får lavet en ny indkørsel, er det afgørende, at du vælger en solid og holdbar form for belægning. Ellers kan din indkørsel ikke holde til de daglige strabadser, og den vil ikke kunne holde i mange år. Det kan være svært at vurdere, hvad den ideelle belægning til en ny indkørsel er – og her kommer vi ind i billedet.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du får valgt de materialer og den belægning, der matcher dine behov og ønsker. Vores viden på området er stor, og når vi skal hjælpe dig med belægning af indkørsel, vil vi med glæde dele vores viden med dig. Vi vil nemlig gerne kunne skabe en ny indkørsel hos dig, der kan holde i mange år, og som du kan få meget glæde af.

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen på en ny indkørsel afhænger af valg af materialer samt størrelse. Derfor har vi ikke faste priser – men kontakt os endelig med mere information om din opgave, hvis du ønsker en konkret pris. Vi tilbyder også flisebelægning til ny fliseterrasse.

Vil du gerne have en pris på en ny indkørsel?

Skal vi udføre flisearbejde i din indkørsel? Så kontakt os og få en pris. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon (+45) 22 39 15 13 eller ved at sende en e-mail til bb@ke-bb.dk.