Betonarbejde

Støbning af fundament med kvalitet i fokus

Mangler du en entreprenør til udførelse af betonarbejde? Hos Kjellerup En3prenør kan vi hjælpe dig med støbning af fundament, herunder blandt andet støbning af betongulv. Vi har base i Kjellerup, men hjælper gerne med opbygning af fundament i byer som Silkeborg, Skanderborg og omegn.

Når du vælger at få os til at støbe dit fundament, får du en kvalitetsløsning hele vejen igennem processen. Vi gør meget ud af, at fundamentet skal støbes ordentligt første gang. Det sikrer vi med godt håndværk og en god portion erfaring inden for betonarbejde.

Betonarbejde til alle formål

I forbindelse med støbning af fundament er der flere forskellige opgaver, vi kan hjælpe med. Vi kan bl.a. foretage støbning af sokler og fundament til følgende:

  • ​Hus
  • ​Villa
  • ​Parcelhus​
  • Kælder​​
  • ​Sommerhus
  • ​Garage
  • Skur

Vi kan klare alle former for støbeopgaver, hvor der er behov for kvalitetsløsninger.

Skal du have udført betonarbejde, for eksempel repareret en betonkonstruktion, er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Vores erfaring gør, at vi benytter gennemtestede og moderne metoder og materialer. Det sikrer dig, at du får en succesfuld renovering, hvor eventuelle skader ikke forværres.​

​Vil du have holdbar støbning af fundament i god kvalitet?

Så kan vi hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med støbning af fundament, når du vil have et ordentligt resultat i god kvalitet, der er holdbart og samtidig til en god pris.

Vi gør meget ud af, at der skal være en dialog med dig under hele processen. På den måde ved du, hvad der foregår, når vi foretager støbning af fundament for dig.​

Ring til os på telefon (+45) 22 39 15 13, eller skriv til os på e-mail bb@ke-bb.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med støbning af fundament eller vores priser. Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud hos os.