Flisebelægning

Flisebelægning med fokus på kvalitet

Skal du have ny fliseterrasse? Hos Kjellerup En3prenør kan vi hjælpe dig med flisebelægning af alle former for fliser. Vi har hjulpet flere kunder med lægning af fliser i byer som Kjellerup, Silkeborg og Skanderborg. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har en masse erfaring inden for belægning og flisearbejde. Det betyder, at vi arbejder yderst effektivt og overleverer resultatet til aftalt tid. Vi sørger for et holdbart resultat, som også er æstetisk flot at se på. Uanset hvor du skal have fliser, kan vi hjælpe dig med opgaven. Vi kan lave alt indenfor belægning, f.eks.:

Alt fra renovering til helt ny flisebelægning

Når du skal have flisebelægning, kan vi hjælpe dig med helt nye fliser. Det kan f.eks. være, at du har besluttet dig for at få fliser i din indkørsel.

Vi kan tilbyde dig vejledning og rådgivning til, hvad der er den bedste løsning, når du f.eks. skal have en ny indkørsel.

Har du allerede en indkørsel eller en terrasse, som trænger til lidt renovering, kan vi også hjælpe der. Du kan få en billigere løsning, hvis du genbruger fliserne.

Vi skal nok sørge for at pille dem op og sende dem til rens. Vi får stabiliseret underlaget, hvorefter dine nyrensede fliser eller sten er klar til at blive lagt igen.

Hvad koster en fliseterrasse?

Prisen på en ny fliseterrasse afhænger af flere faktorer. Valg af materialer samt den ønskede størrelse spiller ind. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Lad os hjælpe dig med dit flisearbejde​

Vi skal hjælpe dig med flisebelægning, når du er ude efter et kvalitetsbevidst resultat til gode priser.

Vi kommer gerne og kigger på opgaven, hvorefter vi kan give dig en pris på projektet.​

Ring til os på telefon (+45) 22 39 15 13 for et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på bb@ke-bb.dk.