Anlægning af have i alle størrelser​

Har du brug for professionel hjælp til anlægning af have? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kjellerup En3prenøren ApS kan vi løse pleje- og anlægsarbejde i alle typer haver og parker, lige fra den lille forhave på villavejen til den store grund omkring sommerhuset. 

Vi udfører anlægning af have til fordelagtige priser for både private haveejere og virksomheder i Kjellerup, Skanderborg, Silkeborg og omegn.

Vi skaber et smukt og behageligt uderum efter dine ønsker

Uanset hvor haven ligger, skal den være en fryd for øjet. Den skal være et fristed, hvor du kan koble af, finde ro og få ny energi. Pleje og anlæg af have er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen. Vi hjælper dig med at skabe de behagelige uderum, der matcher dine ønsker og behov.

Vi tilbyder professionel rådgivning om pleje af det eksisterende og planlægning af havens fremtidige indhold.

Vi står til rådighed fra den første skitse, der fører snoede stier rundt i havens rum, som de opstår mellem hække, hegn og beplantninger, til den løbende vedligeholdelse, så du undgår den dårlige samvittighed, der kommer, når du ikke har tiden til at passe haven ordentligt. 

​Med vores mangeårige erfaring inden for haver og anlæg er vi garant for en helstøbt og smuk arkitektonisk løsning, der passer til dine behov og ønsker i forhold til udseende og den løbende vedligeholdelse.

​Kontakt os for et konsulentbesøg i forbindelse med anlægning af have

Vi hører meget gerne fra dig på telefon 22 39 15 13 eller e-mail bb@ke-bb.dk, hvis du kunne tænke dig at bestille et konsulentbesøg, hvor vi kan gennemgå dine ønsker og behov i forbindelse med anlægning af have. Når vi sammen har lagt en plan for anlægningen, udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en billig pris, så du ved, hvor meget projektet kommer til at koste dig.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kommer ud og kigger på opgaven

Tilbud beregnes og sendes

Opgaven påbegyndes og kunden er med hele vejen.

Opgaven afsluttes og gennemgang udføres

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kjellerup en3prenøren ApS

Fuglemosevænget 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 41202173

Kontakt os

Telefon: 22 39 15 13

E-mail: bb@ke-bb.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 14.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.