Kloakrenovering

Kloakrenovering foretages af autoriseret kloakfirma

Har du problemer med din kloak, og har du en mistanke om, at der er behov for at få foretaget en kloakrenovering? Så står vi hos Kjellerup En3prenøren ApS klar til at hjælpe dig med at undersøge sagen.

Vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi tilbyder blandt andet renovering af kloak hos private boligejere såvel som virksomheder i Kjellerup, Skanderborg, Silkeborg og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig og kigge nærmere på din kloak?

Hvornår er det nødvendigt med en kloakrenovering?

Vi ved, at det kan være svært som en almindelig boligejer at vide, om der er noget alvorligt galt med kloakken, eller om den bare trænger til at blive renset. Derfor kommer vi gerne ud og kigger nærmere på kloaksystemet for at vurdere, om der er behov for en renovering af kloakken, eller om dine kloakproblemer med fordel kan løses på en anden måde.

Der kan være mange forskellige situationer, hvor en kloakrenovering vil være den rette løsning. Det kan for eksempel være, at dit kloaksystem er utæt, eller det kan være, at dit nuværende kloaksystem ikke er stort nok til at kunne håndtere de større belastninger, der er i takt med vores klimaforandringer. Vi hjælper også med rottespærre.

Kontakt os og få undersøgt dit kloaksystem

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har problemer med din kloak og derfor gerne vil have den undersøgt nærmere. Vi løser alle opgaver med fokus på kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi foretager både en undersøgelse af kloakkens tilstand samt en eventuel efterfølgende kloakrenovering eller anden udbedring til en god pris alt afhængigt af, hvad der er behov for.

Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig. Du skal bare ringe til os på telefon (+45) 22 39 15 13 eller skrive til vores e-mail bb@ke-bb.dk, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en nærmere undersøgelse.