Ny indkørsel​ – der er langtidsholdbar​

Vil du gerne have lavet en ny indkørsel, som du kan få glæde af mange år fremover?

Hos Kjellerup En3prenøren ApS er vi eksperter i alle former for belægningsarbejde og flisebelægning. Det gælder både, når det kommer til lægning af indkørsel og andre udendørs projekter, du gerne vil have professionel hjælp til. Vi kører dagligt ud fra vores base i Kjellerup til byer såsom Skanderborg og Silkeborg for at hjælpe private og erhvervskunder med forskellige former for lægning af fliser.

Din ekspert i belægning af indkørsel

Når du får lavet en ny indkørsel, er det afgørende, at du vælger en solid og holdbar form for belægning. Ellers kan din indkørsel ikke holde til de daglige strabadser, og den vil ikke kunne holde i mange år. Det kan være svært at vurdere, hvad den ideelle belægning til en ny indkørsel er - og her kommer vi ind i billedet.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du får valgt de materialer og den belægning, der matcher dine behov og ønsker. Vores viden på området er stor, og når vi skal hjælpe dig med belægning af indkørsel, vil vi med glæde dele vores viden med dig. Vi vil nemlig gerne kunne skabe en ny indkørsel hos dig, der kan holde i mange år, og som du kan få meget glæde af.

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen på en ny indkørsel afhænger af valg af materialer samt størrelse. Derfor har vi ikke faste priser – men kontakt os endelig med mere information om din opgave, hvis du ønsker en konkret pris.

Vil du gerne have en pris på en ny indkørsel?

Skal vi udføre flisearbejde i din indkørsel? Så kontakt os og få en pris. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 22 39 15 13 eller ved at sende en e-mail til bb@ke-bb.dk 

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kommer ud og kigger på opgaven

Tilbud beregnes og sendes

Opgaven påbegyndes og kunden er med hele vejen.

Opgaven afsluttes og gennemgang udføres

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kjellerup en3prenøren ApS

Fuglemosevænget 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 41202173

Kontakt os

Telefon: 22 39 15 13

E-mail: bb@ke-bb.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 14.00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.