Rottespærre

Rottespærre monteres og serviceres

Har du problemer med rotter på din grund, eller ønsker du at forhindre rotter i at få adgang til din kloak og de tilhørende rør? Så kan vi montere en rottespærre i kloakken.

Hos Kjellerup En3prenøren ApS har vi mange års erfaring inden for montering af rottespærre, og vi tilbyder også det årlige serviceeftersyn efter monteringen til fordelagtige priser.

Vi holder selv til i Kjellerup, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Silkeborg, Skanderborg og omegn for at foretage rottesikring.

Effektiv bekæmpelse af rotter med en rottespærre

Rotter i kloak er et stort problem herhjemme i Danmark. En rottespærre er imidlertid en af de bedste løsninger i forbindelse med rottebekæmpelse i kloakken. Rotter kan forårsager omfattende skader i dit kloaksystem, ligesom de kan bære på smitsomme sygdomme. Ved at få monteret en rottespærre kan du forhindre, at rotterne frit kan færdes i dit kloaksystem, men samtidig kan vandet fortsat passere.

Serviceeftersyn en gang om året

For nye huse er det et lovkrav, at der skal være installeret en rottespærre, som skal serviceres en gang om året, så bor du i et nybygget hus, eller har du allerede tidligere fået monteret en rottespærre, kommer vi gerne forbi og foretager et grundigt serviceeftersyn for at sikre, at alt er, som det skal være. Vi tilbyder også kloakrenovering.

​Kontakt os for montering af en rottespærre eller et servicetjek

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om fordele ved at få monteret en rottespærre, eller ønsker du en pris på montering eller et årligt serviceeftersyn? Så kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 22 39 15 13 eller e-mail bb@ke-bb.dk.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, ligesom vi også står til rådighed ved spørgsmål eller behov for yderligere information.​